Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

Aranyanyu-díjas pedagógus a Veresi Waldorf Iskolában

2015. március 07. - Arany M. Gábor

Talán kevesen tudják: a 2014/2015-ös tanév első osztályának tanítója jóval több, mint egy Waldorf-pedagógus. Kovács Adrienn „zöldmérnök”. Mint mondja: „nem kevesebbet szerettem volna elérni, minthogy én legyek a női David Attenborough”. De ez még nem minden! Pedagógusi munkásságáért Aranyanyu-díjat kapott. 

kovacsadrienn.jpgKovács Adrienn Aranyanyu-díjjal is büszkélkedhet, 2012-ben jutalmazták pedagógus kategóriában. „Hiszek abban, hogy a nevelés alapja valójában a gyermekkel való együttélés, a valódi odafordulás és példamutatás” – vall pedagógiai nézeteiről a Veresi Waldorf Iskola tanára, majd hozzáteszi: „nagyon örülök, hogy végre valódi szellemi műhelybe, waldorf-tanítótársak közé kerülhettem”.

Kovács Adrienn komolyan veszi a szakmáját. A tanítás számára sokkal inkább már elhivatottság, mintsem munka.

2014 óta nap, mint nap Érdről jár Veresegyházra dolgozni. Hajnalban indul, késő éjszaka ér haza, de szereti, amit csinál. Mert ő egy Aranyanyu!

 

Jelentkezz Aranyanyu-díjas oktatónkhoz vagy a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola osztályaiba - beiratkozás augusztus 28-ig!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr767247933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása