Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

Ezek az osztályok indulnak a 2016/2017-es tanévben

2016. augusztus 24. - Arany M. Gábor

waldorfposzt_0228_1.jpg
Ismét bővül a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Ezúttal nem négyzetméterben, hanem létszámban, valamint osztályok számában. Mutatjuk, hogy a 2016/2017-es tanévben milyen osztályok indulnak a Veresegyházi Waldorf Iskolában.

Folyamatosan bővül a 2011-ben indított Waldorf-iskola. Az elmúlt években több teremmel is bővült az iskola. Olyannyira, hogy a jelenlegi területen további terjeszkedés már nem igazán elképzelhető. Ez azonban nem okoz különösebb gondot, ugyanis a közeli tervek között szerepel egy új és komoly iskolaépület - az iskolát fenntartó egyesület vezetősége az Önkormányzat támogatásával, segítségével karöltve dolgozik ezen a projekten. Idén tehát nem területileg, hanem létszámban és osztályok számában növekszik az iskola.

Ezek az osztályok indulnak idén

A 2016/2017-es tanévben összesen öt osztály indul. Lesz első osztály, harmadik és negyedik osztály, valamint hatodik és hetedik osztály. Ezekbe az osztályokba még van lehetőség jelentkezni. Aki a köztes osztályok valamelyikébe jelentkezne, az se adja fel, érdemes a tanítóknál érdeklődni, hogy milyen megoldással lehet beiratkozni a Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába.

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr7811649202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása