Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

Kiderült, mennyi jött össze az 1%-os felajánlásokból - köszönjük!

2016. szeptember 09. - Arany M. Gábor

A 2015-ös adóbevalláskor immár hagyományosan többen is a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartójának, azaz az Életfa Gyermekeinkért Egyesületnek ajánlották fel az 1%-ot. Megkaptuk az értesítést a NAV-tól, hogy ez mekkora összeget jelent az iskolának. 

A személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokból összesen 231.237 forint gyűlt össze. Mivel iskolánk kis költségvetésből gazdálkodik, minden forintnak örülünk - köszönjük. Reméljük, hogy jövőre, azaz bő fél év múlva, amikor az éves szja-bevallások készülnek, akkor is sokan gondolnak a Veresegyházi Waldorf Iskolára, pontosabban a fenntartójára, az Életfa Gyermekeinkért Egyesületre.

Felajánlásokat, céges támogatásokat év közben is örömmel fogad az iskola.  A támogatás a veresi (és környékbeli) gyermekek oktatását szolgálja.

1szazalek.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr7111690471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása