Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

Állás: Bővülünk, osztálytanítót keresünk

2015. január 29. - Arany M. Gábor

A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola  OSZTÁLYTANÍTÓ-T keres 2015 szeptemberétől, határozatlan munkaidőre, meleg, családias hangulatú, kis iskolánkba.

Olyan (diplomás) tanítót keresünk, aki türelmes, derűs, nagyon szereti a gyermekeket, konfliktushelyzetben gyorsan feltalálja magát, határozott és következetes, kommunikációja, testbeszéde világos, gondolataival és érzéseivel összhangban áll, napirendet tart. A gyermekekkel együtt élve, saját személyes példájával képes nevelni őket, a rendelkezésre álló művészeti eszközöket jól használja.

A felvétel során - a fő elvárások teljesülése esetén - előnyben részesítjük azokat a jelentkezőket, akik az alább felsorolt tulajdonságok valamelyikével is rendelkeznek:

  •          befejezett vagy megkezdett Waldorf pedagógiai tanulmányok, esetleg a Camphill Magyarországnál   szerzett képesítés
  •          pedagógusi/gyógypedagógusi/szociálpedagógusi végzettség
  •          kézügyesség, kézművesség (fafaragás, mesterségek), jó rajzkészség      
  •          zenei tanulmányok, hangszeres játék, tiszta énekhang
  •          mozgásszeretet (pl.: Bothmer-gimnasztika)
  •          természetszeretet, kertészet

Jelentkezni lehet e-mailben a veresiwaldorf@gmail.com címre küldött elektronikus önéletrajzzal, vagy kézzel írott önéletrajzzal, amit az iskola címére kérünk postázni: Rencz Máté, 2112 Veresegyház, Sportföld u. 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr507120895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása