Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szülők már iskolába járnak – és élvezik!

2016. augusztus 22. - Arany M. Gábor

felujitas_0822.jpgMár csak néhány nap és kezdődik az iskolaszezon. A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában ilyenkor már – tanárok és szülők - gőzerővel készülnek az új tanévre. Mutatjuk, mi történt az elmúlt pár napban a szülői közösség jóvoltából.

Az iskola udvarán található szaletli a gyerekek egyik kedvenc helye. Nem csak uzsonnázni szeretnek ott, hanem játszani is. Az idő vasfoga azonban megette a szaletlit. A tervek között szerepelt az is, hogy elbontásra kerül, hiszen a biztonság az első. Már-már mindenki kezdett beletörődni, hogy idén nem lesz "bandázós hely", amikor néhány szülő azt mondta: a gyerekek nagyon hiányolnák, fogjunk össze és varázsoljuk újjá. Így hát Ivanics György kétkezi munkájának – és Dr. Birki Katalin anyagokhoz történő anyagi hozzájárulásának – köszönhetően a szaletli a következő tanév(ek)ben is sok kellemes pillatatot fog okozni a diákoknak.

szaletli_0822.jpg

A szaletli felújítása mellett - Dobos Zsoltnak köszönhetően - a kerítés cseréje is megtörtént, valamint a füvesítés is elkezdődött Tornóczky Gusztáv jóvoltából.

Aki ilyen szép összetartó csapathoz szeretne tartozni, az a veresi waldorf iskolatitkáránál (Papp Mónika) jelezheti érdeklődési szándékát (azaz pótfelvételire van még lehetőség), az alábbi címen: iskolatitkar.veresiwaldorf@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr7411356480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása