Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

A szív, a kéz és a fej iskolája Veresegyházon

Évnyitó a veresi Waldorfban

"Szerintem ez most országos szinten is egyedülálló"

2015. augusztus 31. - Arany M. Gábor

evnyito2.jpgIsmét bővült a Veresegyházi Waldorf Általános és Alapfokú Művészeti Iskola – idén újabb első osztály indult. 


Vidám elsősök, másodikosok, harmadikosok, ötödikesek és hatodikosok lepték el a Sportföld utca 1. szám alatt található Veresegyházi Waldorf és Alapfokú Művészeti Iskola udvarát – ezzel egyben birtokba is vették a területet, megkezdődött a 2015/2016-os tanév.

evnyito_1.jpg

Pásztor Béla, Veresegyház polgármestere is tiszteletét tette az évnyitón, és örömmel nézte, ahogyan szép lassan az iskola kinövi nem csak önmagát, a területet is.

Bár még van mit szépíteni az iskola körül, a nyáron így is nagyon sokat tettek a szülők és a tanárok közösen azért, hogy szép új festés kerüljön a tantermek falára, hogy elkészüljenek az új asztalok, egyszóval, hogy rend és tisztaság legyen.

evnyito4.jpg

A napokban Kovács Adrienn „Aranyanyu-díjas osztálytanító fogalmazta meg egy e-mailben, hogy „örömmel tudatom veletek, hogy idén nyáron legalább egyszer minden egyes beiratkozott család eljött a nyári karbantartási munkákból kivenni a részét. Ez egyszerűen felemelő érzés nekünk is, nagyon szépen köszönjük a munkátokat. Szerintem ez a 100 százalékos részvétel most országos szinten is egyedülálló!”

A veresi Waldorf-iskola kislétszámú osztályaiba korlátozott számban még lehet pótfelvételizni, erről bővebben itt olvasható:   http://veresiwaldorf.blog.hu/2015/08/13/potfelveteli_augusztus_28-ig#more7703448

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veresiwaldorf.blog.hu/api/trackback/id/tr517749522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása